Recollida de la medalla Carrasco Formiguera

Esdeveniments
29/9/18
Redacció
756
0

La Fundem (fundació vinculada a Demòcrates de Catalunya), cada any concedeix la Medalla Carrasco i Formiguera a persones o entitats representatives del nostre país per la seva defensa de la llibertat de Catalunya i dels nostres valors. L’any 2016 va ser concedida a la sra. Muriel Casals -a títol pòstum-, i la del 2017 a les persones afectades de l’1 d’octubre, que han trobat en l'associació la millor representació d'aquest col·lectiu.

L'acte s'ha fet en el Campus Demòcrata, a la Nau Bostik a Barcelona. El reconeixement, amb tot el que va representa la figura d'en Carrasco i Formiguera és per a tot el poble, per cadascuna de les persones que van defensar els drets democràtics en el referèndum del primer octubre. L'associació d'Afectats 1-O ha recollit la medalla, però pertany a cadascú de vosaltres.

Molt agraïts a Fundem, Demòcrates de Catalunya, la família Carrasco i Formiguera, el president de la Generalitat de Catalunya, que ens ha fet entrega, a tota la gent que encara reivindica l'1-O.

Comentaris