Èxit en l'acte de l'Associació d'Afectats 1-O i els Motards independentistes en motiu del Primer d'Octubre

Novetats
30/9/18
Redacció
856
0

Aquest diumenge 30 de setembre, l'Associació d'Afectats 1-O ha organitzat, juntament amb l'Associació de Motards independentistes de Catalunya, un acte en motiu del Primer d'Octubre. Iniciat a Can Margarit (Mataró) ha fet un recorregut pels municipis que van patir les càrregues policials del primer d'octubre fins a Canyamars (Dosrius).

Posteriorment s'ha fet un acte de participació ciutadana i reconeixement-homenatge als que van defensar les urnes davant la Guàrdia Civil, a la Plaça de la Germandat de Canyamars, amb els parlaments de l'alcalde del municipi (Marc Bosch), la presidenta de Motards independentistes de Catalunya (Olga Palahí), M.Montserrat Carbonell com a representat dels advocats que porten les causes de l'1-O de forma altruista, el Dr. Fàbregas en nom dels psicòlegs que es van abocar amb el poble, i tres representants els tres nuclis del municipi, Judit Neira (Can Massuet), M.Rosa Ros (Canyamars) i Virgínia Martínez, com afectada de Dosrius i com a presidenta del 'Associació d'Afectats 1-O.

La jornada ha finalitzat amb una arrossada popular al pati de l' Escola Castell de Dosrius, amb la presència de Wilfred Haesen, com a observador internacional de l'1-O gràcies a la International Commission of European Citizens (ICEC).

Assistència en els parlaments a Canyamars:

Parlament de Virgínia Martínez a Canyamars:

Arribada dels assistents d'Òrrius:

Dinar popular a Dosrius:

Els cuiners de la paella popular:

Wilfred Haesen amb afectats de l'1-O:

Tots els participants en els parlaments a Canyamars

Comentaris